lamqta.comОвен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните

...
lamqta.comОвен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните
Коментари Харесай

Не се подстригвайте днес, ако сте от тази зодия

lamqta.com

Овен 
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.  
  ``
реклама
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Днешният ден ще е добър, в случай че първоначално нищо не вършиме, а по-късно си отпочинете още малко.Преди всичко от това, което е признато да се назовава битови проблеми. Нека с работата у домада се занимава който желае, само че единствено е Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви мощно ще съжаляват, че са Ви предиздвикали да извършите нещо.

Рак
Това е денят, от който може да се възползвате по Ваше убеждение. Ще съумеете да спечелите победа по няколко разнообразни метода. Само че Вселената не дава такива дни, с цел да ги пилеете за домашна работа или за ремонт на шкафчето. Възползвайте се от това време, с цел да се сближите с близките. Прекарайте този ден, споделяйки своята философия и споделяйки своите усеща. Добри или неприятни, Вашите мисли би трябвало да бъдат чути.

Лъв
Ако подстрижете косите си през този ден, значи че по-късно ще порастват постепенно. Идвайки на работа, има възможност да видите някои кадрови промени. Още при започване на деня ще се усетите не на място. Не забравяйте, че в никакъв случай не би трябвало да подтискате своите креативен импулси. Вечерта прекарайте в уютна и спокойна конюнктура. Не мислете за работа, а си починете. Основна роля през днешния ден ще играят хора, от които очаквате напълно друго. Това може да са децата, или пък остарели другари.

Дева
Много ще Ви се желае през този ден да се убедите, че Вашия обичан човек в действителност Ви обича, а не Ви търпи с последни сили, заради вродена учтивост. Имайте поради, че когато завършите изцяло с неговия разпит, че има възможност да се натъкнете на един от не напълно приятните отговори.

Везни
Днес ще се наложи да употребите доста старания, с цел да спазите нужната отдалеченост, без значение дали става дума за спринт или за маратон. Не се опасявайте да приемате предизвикването, без значение какъв брой несигурно се чувствате и какъв брой рисковано наподобява това. Дошло е време да се заемате за работа и да повярвате, че ще съумеете да се справите със обстановката. Това е още един тип самообучение, а също и прелестен мотив да покажете на останалите, че сте способни. Съвсем не е наложително на някого нещо да потвърждавате, тъй че действайте и се радвайте на резултатите.

Скорпион
Денят е изцяло удобен както за работа, по този начин и за отмора. Постарайте се от по-рано да си извършите проект за деяние, вслушвайки се в личната си вътрешен глас, а не в приказките в профил. Следвайки определената линия на държание, ще можете да заобиколите доста подводни камъни, към които биха Ви тласнали недоброжелателите. Имате късмет да въведете ред във финансовите си работи и да се зарадвате на върнат остарял дълг, а сътрудниците, в лоялността на които имате аргументи да се съмнявате, въпреки всичко ще изпълнят поетите задължения. Може да обсъждате значими въпроси с хората, предизвикващи у Вас откровено почитание. Във Вашето мнение ще се вслушват даже и тези, които имат съвсем неограничен витален опит. Но в случай че имате работа със самоуверени, само че лишени от мъдрост и здрав разсъдък особи, ще бъде извънредно неприятно и нещата може да стигнат до съществени разправии и цялостно преустановяване на връзките.

Стрелец
Предстои Ви един много прочувствено претрупан ден. Много удобно ще Ви въздейства водата. Не е наложително да се къпете, задоволително е, да я погледате. По-добре, несъмнено, в приятна компания. 

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще Ви приказва парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат подбудени от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но парченце истина в думите му въпреки всичко ще има...

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия обичан човек през днешния ден да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и на никое място да не Ви пуска. Няма да е доста елементарно да извършите тази молба, само че очевидно си коства да опитате.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР